måndag 30 april 2012

SNSD - Twinkle MV

Den kom ut för ungefär en halvtimme sedan och ungefär 15 000 har gillat den på youtube ;D!

The Sims 3, Enhörningar

Hej! De senaste dagarna har jag inte skrivit något, men det är för att jag har varit väldigt upptagen med att sova! ... Umm, ja, hehe det är ju viktigt? ..

Jag har också varit ute med Michi och JUSTE!! Jag måste berätta detta för er:
Jag och en kille från min gamla klass satt och väntade på några från den gamla klassen, alltså Michi och några andra. Jag såg flera personer som jag kände och jag vinkade till dom, och dom såg mig men dom ignorerade mig!

Dagen efter så skrev dom på facebook såhär:
''Ville inte störa er gmn!! :* <33''
Som om vi var på en dejt asså... o.o Men jag berättade sen hur det va..

Jag har spelat rätt så mycket Sims! Och jag hittade en enhörning!! Min stora syster hade en innan så jag bara kopierade den, men sen så tog jag en ridtur, gissa vad?!! Jag såg ett konstigt ljus från ingenstans (typ som ett norrsken, men man kan nog bara se det om man har en djurälskar egenskap man kan se den även om man inte älskar djur!) Och det var en enhörning där!!



 Detta är Udda Häst, haha den heter så!
Här blev jag nobbad..

Jag blev vän med den och bad den att vara med i vår familj men den ville inte, och det kom upp en händelse bubbla: ''Först måste du bevisa för mig att du är alla varelsers vän.'' och då måste man vara BFA till en katt, en hund och en häst! :)

The Sims 3 bebis tips (random att jag skriver det här?)

Om du vill ha tvillingar och inte har råd med fruktbarhets-livslånga-önskan, så kan du lyssna mycket på barnmusik och titta mycket på barnkanalen när din sim (gubbe) är gravid.

Om du vill ha en kille, ät mycket äpplen!

Om du vill ha en tjej, ät mycket vattenmeloner.


Enhörningarna har speciella krafter, de han tända eld på nästan allt och förhäxa personer och ja, mycket mer!
Tack till Bea som rättade mitt inlägg, haha :)

fredag 27 april 2012

Gratis Haribo godis!?

Hej! Idag klädde någon (Haribo) Haribo godis på alla cyklarna utanför min skola!!! Ja, och ALLA i min klass bara sprang ut och liksom: WAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!! Alla sprang ut och plockade godis, vi missade en kvart av vår mentorstid men:

Våra mentorer är feta!(Den ena läraren är en Engelska lärare och den läraren sitter och äter på lektionerna, som om vi inte ser henne när hon gömmer sig bakom datorn) Så dom sa att det var okej, och att de inte skulle säga till rektorn om dom fick (Alltså på ett roligt sätt). Så vi gav dom!

Jag hade ungefär 20 påsar! Men jag gav ut flera stycken till de som tiggade i skolan! Vi var dock lite taskiga... Godiset var till alla egentligen, haha. Så nu har jag 5 st! ... Åt några innan också


onsdag 25 april 2012

Lyssnar mer på K-pop.. Sa jag det innan??

Hej! Jag börjar lyssna mer och mer på K-pop... Speciellt Orange Caramels musik! Och detta är Michis fel!! Mina favorit k-pop låtar är: YaYaYa av T-ara, Magic Girl av Orange Caramel, Sorry Sorry av Super Junior!

De är rätt så gamla ;P, men bra! Och T-aras låt Roly-Poly fastnar i huvudet!! Michis favorit grupp är SHINee om jag har förstått det rätt, men MWHAHAHAH, min är T-ara! Jag kan inte deras namn som Michi, men jag gillar deras låtar :) !

Jag förstår inte vad de sjunger om.. Men det låter bra! Vissa av deras låtar är dock på japanska, som deras låt Lies (Men jag kanske bara hörde fel version), så jag förstår några ord och då känner jag mig helt awesome, typ så: WOW! Dom sa lyssna precis!!

Jag lyssnade på k-pop redan när jag gick i trean men sen så, typ tröttnade (Minns inte varför jag slutade?) jag på de låtarna som jag hade hört. Och de låtarna var då: Gee av SNSD (hörde fler låtar av dom men jag kan inte namnen på dom xD), Sorry Sorry av Super Junior som jag nämnde innan, Tell me av Wonder Girls.

ÅH NEJ! Jag höll på att glömma Because I'm Stupid av.. SS10D... Hehe.. Jag kan inte namnet på deras grupp....

Nu går jag över till The Sims! Ja, jag glömde helt bort en annan familj som jag gjorde innan The Dremeûts!


Japp, den familjen :) (Jag har visat några bilder tidigare)
PS! Ni får söka på Youtube om ni inte har hört låtarna som jag pratade skrev om

Hmm...


söndag 22 april 2012

The Sims 3, Anden

Hej! För jätte länge sedan köpte jag en dammig gammal lampa, man kan köpa den med livslånga belöningar, alltså skattkistan! Den kostar 30 000 livslånga belöningar saker. När du har köpt den hittar du den i din väska. Klicka på den och sedan ja, typ tvätta den, har tyvärr ingen bild på det

Jag ska visa hur man befriar anden!

Steg 1: Klicka på använd en önskning och sedan befria anden.

Steg 2: Lägg lampan i kylskåpet och vänta (Detta är Mariposa, fast hon är gravid).


Steg 3: Lägg den i ugnen och vänta..



Steg 4: Gå till kyrkogården och utforska katakomberna, du kan inte vara gravid och göra det.


Steg 5: Kalla på anden.


När du har gjort allt det kommer anden att vara med i ditt hushåll. Anden kan: Rengöra simmar, göra huset fläckfritt och skinande, framkalla alla sorters maträtter (inklusive glass, muffins och så vidare) och förvisa en sim (gubbe).


Detta är anden Lars.

Nu ska jag ÄNTLIGEN göra en ny familj! :D.. Fast jag har redan gjort en av dom.. Haha!


Detta är Rosella Cola, haha jag kom inte på ett bättre namn..

Hejdå! :)

lördag 21 april 2012

Jag hoppas att Mariposa inte betyder något konstigt.

 Hej! Jag spelade precis The Sims 3 och jag har börjat spela med en gubbe (sim) som heter Mariposa Dremeût, hennes pappa är alltså David Dremeût som var pappa till Rosalina och ungefär 15 till. Det finns en bild på henne här (som ni kanske har märkt?):


Hon är kriminell och ja, hennes pojkvän är asiat! (Fixade hans ögon..) Jag har bestämt mig att spela med en annan familj snart! Eftersom jag har börjat tröttna på denna familjen! Men jag ska inte spela mer Sims nu, jag ska snart på vuxen fest :(, jag hoppas att Michi kan rädda mig! (Skulle egentligen hem till henne idag)

fredag 20 april 2012

Inspirationer till Sims rum!

Hej! Spelade precis lite Sims! :) Och jag tog lite foton på mina rum!:

Hittade bara en bild på denna lägenheten (Man kan ha en lägenhet i The Sims 3 Kvällsnöjen) men ja, vad tycks? ;) Bakom den väggen med diplomet finns det en toalett och bakom sängen ett kök! Och förresten, denna lägenheten hade min gamla gubbe (sim) Mona Stainlicht och hennes oranga katt som hette Jaune, som betyder gul på franska!
 Detta var Rosalina Dremeûts rum innan, golvet ser lite konstigt ut för att jag tog fotot i byggläge! (Bokhyllan är från The Sims 3 Leva Livet!)
(Högtalaren och spegel-byrå saken är från The Sims 3 Rampljuset)
 (TV:n är från Leva Livet)
(Anslagstavlan laddade jag ner på The Sims Resource!)

Hejdå! <3
Heej! Idag så fick jag min frånvaro från skolan (från början av terminen), min frånvaro är 6,4 %. En av mina klasskamrater hade typ? Över 70%! Men hon är typ... Lite känslig och alltid trött och sjuk......... 

Hittade precis två gamla bilder/videos!
Fick den av en tjej som heter Hannah ;)
Pokémon!

Och ni MÅSTE se min ''nya'' (den är gammal men jag glömde bort den) favorit Sims bild!:


Jag är inte säker om jag redan har visat den men.. HAhaha :)

Nu kan jag sitta och nörda hela helgen! (Det är ju fredag idag!) 8) 
Hej då! :D

onsdag 18 april 2012

Försökte laga diskmaskinen.. 3 GGR!!


Musik valet var inte det bästa valet ever men, jag hade typ inga låtar! ;P
(Ps! Jag överlevde eftersom jag hade en deathflower)

HEJ IGEN!!

HOHOHO~ Jag såg precis att 82 personer PÅ EN DAG har laddat ner Rosalina Dremeût (Min gubbe som dog på Sims, klicka på namnet för länk), förresten om ni har klickat på länken så kanske ni undrar varför jag heter Lolaan, det är för att det är min stora systers account.

Känner mig helt AWESOME!! På en dag... HAPPINESS!! Men jag kanske tittade fel.. Haha?

Mercredi! (Onsdag på Franska.. Tror jag)

Hej! Jag kom hem för ungefär en timme sen, under den här timmen har jag pluggat!! För första gången, typ.. Eller inte.... Ja, jag pluggade till min franska läxa... Vi håller på med veckodagarna och sporter! På franskan då. (Går i 6:an, så jag är ganska typ, ny med språket).

Jag har några nya bilder från The Sims 3 nu!:

 Rosalina har dött.... Men man kan ladda ner henne på The Sims 3 hemsidan, men kommentera om ni vill ha den så länkar jag!
 Och jag har börjat med en som heter Michelle nu (Det ska föreställa henne) och hennes artistnamn är Michi! Hennes vanliga kläder ser inte ut såhär... Detta är hennes pyamas!
 Jag fick typ ett uppdrag att göra en spökbebis, så jag tog en utmaning (Tror att det kallas så) som heter: Milda Andar.
Det här är bara en helt random person som min sim har gjort ett barn med...

Juste! Jag ska ändra stilen på texten nu, Ses!! Och spela Sims....

tisdag 17 april 2012

Dricker Hallon Saft.. hallon saft.. hallon saft... (Smurfarnas låt)

Hej! Jag har inte skrivit på några dagar eftersom, jag är rätt så ''upptagen'' med The Sims. Det som har hänt är att min gubbe (sim) har haft 31 olika tjejer och har 17 barn :), ja, och det är nästan allt jag har gjort... Men jag har börjat lyssna mer och mer på K-pop (Koreansk Pop).

Eftersom efter ett tag så tröttnar man på alla låtarna som gå om, och om, och om.... (Det kommer ju nya låtar rätt så ofta men om man sitter i bilen så man ba: ... Hörde jag inte den för typ, 5 minuter sen? JUSTEE HAHA, igår så lyssnade jag lite på radion, precis n'r jag skulle stänga av den så spelades: Please Don't Stop the Music, av Rihanna Haha <3)

Men min favorit artist är fortfarande Kelly Clarkson... Och jag vet fortfarande inte hur det stavas.. Hehe, men nu ''måste jag sticka'' jag ska ju spela Sims!!

Hejdå! <3

lördag 14 april 2012

Fina bilder av Jun Kumaori

Hej! Jag vaknade för ungefär 15 minuter sedan och så sökte jag bara lite ramdomly på google... Och så kom det upp jätte fina bilder:



Visst är de fina! Konstnären är: Jun Kumaori

fredag 13 april 2012

Hej igen!

Ja, jag gjorde en till tårta (Skrev om det i förra inlägget) Och gjorde fler grodor! Varje gäst fick en groda, så tårtan blev full av grodor (Gjorde dock bara en liten tårta, typ en extra tårta. Vi köpte en färdig tårta istället!) De åt upp den innan jag hann ta en bild :(

Ja, men det var egentligen inte det jag skulle prata skriva om, jag skulle skriva om spelet Canaan. (en.canaan.gpotato.eu) Man behöver inte ladda ner det, det är det som är så bra! Men man behöver en rätt så bra dator, annars laggar det!


Om ni vill testa spela, eller om ni redan spelar spelet så kan ni gärna adda Kawaiini ;) Fler bilder från spelet:

                          Karta
Min snygga pet Wallie!

Bakat! :D

Hej! jag kom hem typ, tio i två idag och började baka! Jag gjorde en prinsess tårta med marsipan grodor! Tyvärr har jag ingen bild på dom åt upp tårtan helt själv... Men jag kunde bara inte äta upp grodorna! Jag blev jätte nöjd med dom! :P Så här är en bild på mina sexiga grodor!!:


Måste baka en till tårta nu.. Haha, jag bakade för att min pappa fyller år idag men jag kunde inte motstå tårtan! Så, vi ses snart! PS! Har slutat spela Black Ops för att:

Jag var i en sån online grupp och jag ÄGDE UT ALLA och så dödade jag en sån kille och han skrev:
!Kick blu3berri3 (Mitt namn då)
 Och asså!!!? (Om någon skriver det i chatten blir man bannad från den gruppen) Utan någon speciell anledning.. Bara för att jag ägde MWAHAHAH 

onsdag 11 april 2012

Salut! (Hej på franska)

Idag regnade det, ja och igår också ju :P Men jag och min kompis gick ut på stan och helt plötsligt (Ja, molnen va ju lite gråa) så började det ösregna! Vi var ute på en håltimme, så vi hade inte paraply med oss. Det regnade jätte mycket så vi gick in på LIND3X och när vi var inne så märkte vi att det var underkläder i den avdelningen som vi var i, och killarna var någonstans i närheten.

Så vi sprang snabbt ut, och blev jätte blöta (hur ska jag säga det?) och så var det en person som hade paraply och så sprang min kompis till den personen och sjöng: ''Can we stan under your umbrella, ella, ella, ella?'' (Rihannas låt, typ) Det var första och sista gången jag gick ut med henne... Haha :) En kille i min klass ville att jag skulle börja spela League of Legends, så jag laddade ner den för en timme sen. Jag var inte speciellt duktig på det....

Förresten! Om ni vill adda mig på Black Ops (Tyvärr har jag den på datorn) så heter jag: Blu3berri3! Nu ska jag spela Sims, ses! (Lyssnar på T-ara - YaYaYa)

måndag 9 april 2012

Börjat kolla på en gammal anime!

Hej, just nu sitter jag och.. Ja? Jag bloggar :P. Nej men, idag, igår och dagen före igår... Så skulle jag ut med en av mina klasskamrater. Hon bor rätt så långt ifrån mig. Vi bestämde oss att träffas, men dagen före igår (vet inte hur man stavar dagen före igår.. xD) så sa hon:

''Ja, men jag ringde dom andra men ingen svarade så de är inte lönt att gå ut nu?''
Dagen efter
''Men, jag pallar inte''
Dagen efter
''Kan inte, ska ut och köpa en byrå på IKEA''

Och det var hennes idé att gå ut.. Och jag sa till mina kompisar att jag inte kunde gå ut för att jag skulle ut med min klasskompis, så mitt påsklov har inte varit så kul. Jag har till exempel, börjat kolla på Marmalade Boy och sett några skräck filmer som jag aldrig vill se igen och ja..

Fast jag var faktiskt ute med Mitchi en gång ju! :) Ja, och så har jag ju spelat lite Sims och Black Ops.

Jag rekommenderar Marmalade Boy men, den är lite tjatig med att hon inte kan bestämma sig och så.. Och jag har inte sett hela, så jag vet inte riktigt. Den har ungefär 70 episodes. Bild:


lördag 7 april 2012

Är det påsk idag?

Hahah, hittade precis ett jätte roligt och torrt skämt! Vad ska man säga när man ser ett troll med två huvuden?
Svar: Hej hej!

Hej hej era troll idag är det påsk! tror jag Och det ska firas med Påskmust! ... Undrar vad det innehåller? NEJ DET GÖR JAG INTE!! ... Ja, detta inlägget är lite annorlunda, som ni kanske har märkt. Det är för att jag inte har fått ett påskägg! DA-DA-DA-DAAN!! Hemskt...

Igår spelade jag lite Sims och min gubbe har just nu 13 barn, han sparade den snyggaste och hon är verkligen bortskämd....


Hon heter Rosalina och hennes egenskaper är: Diva (Denna egenskapen använder man rätt så ofta i Rampljuset), Snobb, Hopplös romantiker och Över känslig... Hon fastnade vid sängen och alltså, hon bara står där? Utan att röra sig. Det har hänt mig innan men.. Jag råkade spara när hon hade fastnat så, det är dags att göra en ny familj.. Igen!

Hejdå!

torsdag 5 april 2012

Har ni tänkt på det?

Hej! Idag var jag ute och åt på en restaurang i Malmö. Det var jätte gott! Ja, men det var inte det jag skulle skriva om... Har ni någonsin märkt detta? :


At some point, someone drew that
Featured in thefunniestpost.com



HAHAHAH, märkte det igår! Fler roliga klipp, typ:





___________________________







___________________________

Hahah!! Ja men nu ska jag spela
Black Ops! Hejdå!

tisdag 3 april 2012

Hej!

Idag när jag vaknade så spelade jag Black Ops! Men inte online (kom jag på senare), Combat training. När jag hade spelat en stund gick jag ut med mina gamla klasskamrater.. Vi gick hem till mig och spelade Wii, Sims och Black Ops. Killarna frågade mig om jag spelade online men.. Jag vet inte riktigt jag bara spelar! Det visade sig att jag inte spelade online, och att jag hade chattat med mig själv helt ensam! xD Forever Alone.. HAHAH! Skit söt bild! KAWAII!! :


söndag 1 april 2012

Black Ops!!

Hej! Idag är det ju den första April, så jag vaknade JÄTTE tidigt, klockan 8 för att jag skulle tejpa kranen... Brukar vakna runt klockan 12, men idag skulle vi till en frukostbuffé klockan 9. Så jag tänkte vakna innan dom vakna  :)  !!

Efter buffén så åkte vi ut till stan och shoppade, jag hittade en affär som nyligen hade gått i konkurs LUCKY!! Nä, men så synd... Köpte Call of Duty Black Ops för bara 150 kr

Dags att åka hem nu! Vi ses? ;)