lördag 31 mars 2012

På väg till Göteborg...

HEEJ!! Hej.. Just nu sitter jag i bilen utan internet! och jag typ bloggar! :D Men det är för att det är typ trafikstopp och jag har min laptop med mig, hittade en internet sak som är oskyddad! ... Ja, så nu har vi kört i ett par timmar och ätit på Max, Har tyvärr inga bilder som jag kan lägga ut men LUCKY!! Men innan jag lägger ut inlägget måste jag vänta på ett annat trafikstopp och leta efter en internet...

[En timme senare] No luck... Jag sitter i bilen och väntar och väntar och OMG DET SNÖAR!! Hittade min Toblerone precis! :3 och precis när jag lämnade min laptop så frågade min mamma mig var min jacka var, och så märkte jag att jag hade glömt min jacka och mina strumpor... SÅLART!

I hotellet nu, det är typ skit stort och ute på landet, de har ett biljardbord, en fotbolls plan och en golfsak... Fast jag har bara sett hälften!! BYE BYE! Måste kolla på allt som de har nu typ! :D

fredag 30 mars 2012

Mitchi visar en annan sida.. Typ

Heej!! Idag så hade vi Franska prov och det gick faktiskt jätte bra! Jag ''glömde'' träna igår.. Samma sak gäller NO provet.. Fast inte resultatet då.. x( jag hade inte tränat så jag kunde typ bara hälften men LUCKY! Jag satt bredvid en smart person! (Klassens nörd..) 


När jag kom hem så smsade jag Mitchi och hon skulle komma hem till mig :) Men lägnheten var jätte stökig så jag var tvungen att städa! Jag flyttade på tidningar och sånt, gömde de under soffan och glömde bort det när Mitchi kom! 


Mitchi läste min manga/anime/skiss och vi.... Gick ut och åkte rullor, tog en massa ego bilder och sånt xD, efter en timme hittade vi min gamla radio och så lyssnade vi på jätte många gamla k-pop låtar och sånt, Mitchi filmade allt men jag vill helst inte visa det..... He he he...

Här är en av låtarna! JÄTTE BRAA!! (Because I'm Stupid)


OCH SEN!! Det viktigaste, såklart när Mitchi precis skulle gå så började vi spela Sims, Mitchi kom precis in till Sims världen men hennes mamma räddade henne...


Och imorgon ska jag på fest i Göteborg utan min kära lilla laptop.. :( (Vuxenfest då) Kommer inte kunna skriva tills Tisdag, men vi ses snart! (Till pedofiler: På bloggen)

torsdag 29 mars 2012

Prov ):

Hej! Jag såg precis hur många från Ryssland som hade besökt min blogg.. Det är över 40 st! Jag fattar inte att det är så många som typ har varit här? Men de kanske översätter eller något (:

Idag hade vi nationella prov i Matte och det gick bra, provet var lite svårare än de andra matteproven men det var väldigt lätt. Har två prov imorgon också! :(

Jag läste niornas schema idag..... Och de börjar senare och slutar tidigare än oss!!? Åttorna också! ... 

Just nu sitter halvligger jag i soffan och bloggar.. Som ni kanske mäkt.. Att jag bloggar, haha, nä men jag lyssnar på: Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder. Skit gammal men jätte bra!

Juste, i morse så smsade en klasskamrat mig typ 7 och ba:
Hallå, skynda dig!? Vi har prov nu! Skynda!! Och så sprang jag till skolan och min klasskamrat stod utanför klassrummet och sa: Äntligen! Jag har väntat skit länge, var tvungen att komma tidigare eftersom jag inte pallar gå till skolan, mamma körde mig. Och jag ba: . . .

Bye bye! :) AHahah, juste hittade en bild tidigare idag:

ALWAYS!!!!!

onsdag 28 mars 2012

Emleon-partiet

Hej! Idag var jag i skolan som vanligt, tråk, tråk.
Vi höll på med partisaken! Jag och min kompis Leona håller på med ett eget parti, Emleon-partiet som jag nämnde i förra inlägget om jag minns rätt. Vi hann bara göra två sidor på vår Power Point, och vi ska ha redovisning på fredag :/ !!

Så, nationella prov på torsdag, franska prov, NO prov på fredag, SO redovisning! Palla!!

Här får ni se våra typ.. Bilder som jag gjorde på Paint:



Okej, vi gjorde fler men jag har inte dom.

tisdag 27 mars 2012

Hej allihopa! Jag har börjat göra en manga, fast bara typ, skiss då! Jag har inte börjat teckna den för att.. När man gör en manga så tröttnar man om man tecknar först. Min manga handlar om: Hemligt. Bara Mitchi vet! Ni kanske kommer höra talas om den om kanske om några år när jag är arton eller något! Huvudpersonen heter Michiko, men jag vet inte riktigt om jag gillar det namnet så mycket... Så, kommentera gärna några japanska namn som ni gillar och så kan vi rösta senare kanske... Men asså jag vet inte, jag tänkte på Mitchi, men njäe.

På SO:n håller vi på med att göra ett eget parti.. Jag och min klass kompis håller på med ett parti som heter Emleon-partiet.. Fråga mig inte varför vi döpte partiet till det.. För att jag vet inte så noga men vi tyckte liksom bara att det lät bra! Grupp ledare: La Katy et Leona.

Nu när jag tänker på det så är Leonas namn med i partinamnet... ÅH NEJ!


 Söta kakor, Cupcakes! <3
Hinamori Amu från Shugo Chara!

måndag 26 mars 2012

Vad ska jag välja?

Hej! I förra inlägget skrev jag väl om att jag spelade Call of Duty Modern Warfare 3? (Kom på att det kallas för MW3) Ja, och jag tänkte köpa spelet till datorn eftersom jag har ingen Xbox och min PS3 är trasig, annars var det ett erbjudande på GameStop om att man kunde byta ut sitt Wii mot en Xbox, men sen fick jag reda på att man måste typ ha den Live saken som kostar ungefär 80 kr per månad, har jag hört.

Jag testade att spela det på Xbox men jag tycker att det är enklare att spela på datorn... Men problemet är att jag har använt allt minne i datorn för mina Sims spel.. Så, ska jag ta bort Sims? ....

NEJ! jag ska VERKLIGEN INTE radera my love!! (Sims då xD) Men vad tycker ni? Rösta!
RÖSTA!! :D ...

söndag 25 mars 2012

Gratis glass!!

Hej! Idag gick jag ut med några från min gamla klass och åt gratis glass på stortorget :3 Jag åt typ 5-6 glassar, men min kompis åt typ över 12 st! Lite överdrivet.. Kanske.

När i stod i kön så delade två killar  en tjej och en kille ut kuponger till GameCenter. Vi tog typ över 10 st! Sen gick vi till GameCenter för att spela.. Uhh, kan inte namnet men jag tror att det var typ något med MW3 eller nåt.. Ja men i alla fall, killarna ville lära mig hur man spelade men jag hade ingen sån account så vi hackade in på någon random persons sån...

När jag började spela så ägde jag ut alla B| Awesome! Men efter en halvtimme sa jag: JAHAA! Kunde man hoppa? Haha :) skit kul!

Men nu ska jag kolla om Kaichou wa Maid-samas nya chapter har kommit ut!

Bye bye!

JUSTE DET ÄR VÅFFELDAGEN IDAG!! Mmm.. Våfflor!

fredag 23 mars 2012

Vaccination saken

Hej! Idag på skolan fick vi tjejer ta en spruta mot cancer eller något... Jag minns hur hemskt det var förra året, så sa jag vad som hände till mina klasskamrater:

Förra året så grät jag eftersom jag verkligen hatade (det gör jag fortfarande) sprutor och sånt, så jag fick ta sprutan och hålla en kompis i handen. Och precis när de, nästan hade typ.. Sprutat in sprutan så påminde min kompis mig om en jätte rolig sak (hon sa: Minns du hur han såg ut när han försökte få upp dörren?) Och skrattade jag skit mycket så jag typ spände mig eller något så gjorde det jätte ont!

Detta året hände samma sak igen, precis efter jag hade berättat färdigt! Usch, det är verkligen hemskt...


Visst är hon söt! :D (Kobato heter animen, tror jag)

 Jätte snygg som wallpaper!
 Söt bild :3
Hejdå! :D

torsdag 22 mars 2012

Tänker börja titta på kdrama!

Hej! ... Åh neej, inte du igen! Hahah, skoja :) .
Jag tänker börja titta lite på kdrama för att Mitchi (http://saranghaeyokpopu.blogspot.se/) säger att den är jätte bra, jag trodde inte på henne när hon sa att Rockin' Heaven var bra, men det va den ju! Så nu tänker jag se på alla filmer, kdramor som hon tipsar! Jag tänker börja med Dream High. Jag har bara sett två kdramor i mitt liv x), Paradise Kiss och Boys Before Flowers. Och såklart finns de båda i anime version BD. Och en annan anledning att jag tänker börja titta på Kdrama är att jag väntar på episode 13 (The new Prince of Tennis)
Här kommer några snygga bilder! (Bara helt så randomly)




Denna bilden är från en anime som heter: Kyo wo haijemasu eller något. Jag har inte sett den men jag har hört att den är bra!

onsdag 21 mars 2012

Mata fiskarna ----->

God morgon! Igår köpte vi 3 fiskar, en gul, en röd och en orange
Den ena heter Fetto och de andra är typ, sidekicks... Hahah, ja som ni kanske har märkt laddar min blogg mycket långsammare än innan. Det är för att jag pressade in mina fiskar på bloggen... Typ. Den titel texten där uppe umm.. Ja, det kanske kommer att se konstigt ut när jag skriver ett annat inlägg så att den inte pekar mot akvariet som jag har lagt ut på bloggen... Söta blider  :3  .. Under  texten:



Sayonara!
PS! klicka på fiskarna om du vill mata dom!

Mums Nigger! NEJ NOGGER!!

Hej! Jag var precis ute och åkte rullor, jätte länge sedan jag åkte rullor!! Men typ allt vi (var inte ensam, såklart) gjorde var typ, tog foton och sånt. Men vi åt glass... Jag skulle köpa en Nogger (bild där nere om du inte vet vad det är xD) Jag gick fram till kassören och sa: Hej, en nigger tack. Och såklart var kassören svart, men så sa jag: Nej nej nej!! En nogger... Tack. Riktigt skämmigt, sen rullade vi hem :3, bor vid en typ, backe.

Hahah, hittade en rolig bild precis:


Studiedag.. Eller inte

Hej! Idag är det onsdag och typ ALLA i Malmö har studiedag, förutom min skola. För att vi har VIKARIER!! :(  Aja, whatever har läst färdigt Rockin' Heaven nu! Den var bra men jag tycker ändå att Skip Beat och Kaichou wa Maid-sama är bättre. Igår så spelade jag Sims och då höll jag på med ett hus... Riktigt snyggt hus!! Och såklart, hade jag glömt att spara så hela Sims stängdes ner. Idag kommer The new Prince of Tennis episode 12 ut!! :D Måste titta på den nu nu nu!!!

söndag 18 mars 2012

Rockin' Heaven (Manga)

Hej! Jag har börjat läsa Rockin' Heaven, för att Mitchi har tjatat om det i flera år och sen slutat! Nä, men jag väntar på nästa Kaichou wa Maid-sama kapitel (Kommer ut 24 Mars tror jag) och The new Prince of Tennis episode 12 som kommer ut  på onsdag!!

Jag trodde att Rockin' Heaven handlade om en tjej som är en artist och var typ samma som Aurora Dream eller något sånt... Men jag hade fel, det handlar om en tjej som ska börja på en ny skola. När hon kommer fram till skolan märker hon att det bara är killar i den skolan, den skolan var en kill-skola förra året.

Och nu minns jag att Mitchi sa det :O Något om att hon valde den skolan för att de hade snygga uniformer eller något :) det skulle jag nog också gjort..



Men visst ser hon ut som en artist eller något!!

lördag 17 mars 2012

Hej! Idag var jag på restaurang med familjen, kusinerna farfar osv, för att min farfar fyllde år! Och notan var över 5000 kr!! Och Wii kostar typ 2000 kr... O.o, fast de drack dock rätt mycket vin.

Nu är videon som jag skrev om i förra inlägget på Youtube! http://www.youtube.com/watch?v=CCBmi9jon_4, AHHAh, hittade precis en musikvideo (*K-pop), tänker lite på filmen Hairspray fast koreansk och lite mer happy xD HAHAHHAHAHHA!!!

Secret - Shy Boy (K-pop)

*Koreansk pop

fredag 16 mars 2012

Döden fyllde år på Sims!!

OMG! OMG! OMG! Awesome! Aahahah, döden fyllde år på min Sims!
(Har fortfarande samma kille, fast med 7 barn, som han inte tar hand om såklart).

Videon är där nere...
Han håller i hans femte (snyggaste) barn.
Musik: Weddingdress, Ring Ding Dong
Natasha, heter hon... Hon dödade sin första man idag, typ! (Han dog faktiskt med åldern, inte i växthuset som mina andra..)
Glömde ta bort dörren.. Så hon kom in..

torsdag 15 mars 2012

Romeo & Julia

Hej! Vi håller på med en pjäs i vår klass... En annan version av Romeo & Juliet (Julia), Vår pjäs heter Rama & Sita. Den utspelar sig i Iniden och handlar om att den ena familjen (Glömt namnet på familjerna xD) har snott en ko från den andra familjen. Något i den stilen, jag ska vara Syster Lakshmi (Den diviga systern). Håller på med att designa kläder till pjäsen, men det går inte så bra...

Jag tänkte såhär..
Man behöver en gul jätte stor påse..
Klipp ett hål för huvudet och två för armarna..
Sätt på dig den och knyt sidorna så du inte ser fet ut, typ.. HAHAH
Sen piffa till med sjalar eller något.. xD

Hahah, måste komma något annat nu!

Bye bye!

Världens snyggaste kortlek!

Hej! Höhö, här får ni se en bild världens snyggaste kortlek enligt mig...:

TOTORO KORTLEK! :D

Det är olika bilder på alla kort, men inte på Jokern. Detta är mina favoritkort! :D

Hejdå! :)

tisdag 13 mars 2012

The Sims 3 pics

Hej! Nu har jag gjort en ny familj.. (En person men jaja) Bilder:
 Detta är en bög typ, kändis/artist. Han kallas för Hot Hot.. AHAHH
 Hot Hot fiskar, wow! Nice catch! (Y)
 Konsert :P
 En gång till..
Hihi, bara tyckte att hon var söt, hon är inte med dock, raderade henne :P

PS! Du kanske har märkt att jag har kläder som inte finns med i spelen (För er som inte vet) så har jag laddat ner det på www.thesimsresource.com :) Gratis, såklart! 

måndag 12 mars 2012

Godis

Hej! Idag hittade jag och mina kompisar en affär som sålde billigt godis, och då köpte jag jätte mycket så klart. När jag och mina kompisar hade ätit upp all godis ville vi veta vad det innehöll...

OBS!! OBS!! OBS!! OBS!!

Den röda färgen kommer från kochenill-skölds-lusen (E120).


Gelatin brukar vara grisrester, (tex öronen).

Mer vill ni nog inte veta... Om vi vill veta mer så kan jag inte mer x)


MÅSTE säga skriva detta:

För typ en månad sen så kom mina gamla typ, klasskamrater hem till mig (killarna). Och så gick de ut i balkongen, och jag stängde balkongdörren, såklart. Och så fick de för sig att spotta på de som gick förbiHAHAH! Och så öppnade jag dörren men de ville inte komma in, (det regnade dagen innan) de tog en kruka med vatten i och hällde ner det på gatan!! Och huset bredvid mitt renoverar så de som bygger såg allt. ALLT! Så varje gång jag går ut till balkongen så snear (Kollar typ, taskigt på mig) de grovt på mig! Men de har säkert glömt det nu.. Hoppas jag

Hejdå! <3



söndag 11 mars 2012

HAHAHAHHA!! Kolla på min sim (Sim = Person på Sims), köpte The Sims 3 Showtime och gjorde en ny gubbe (säger gubbe istället för sim nu), hon dog! Hon typ, tränade med eld eller nåt och så dog hon!
''I'm so hot!''

Och så klart hade jag inte sparat sen jag började spela! -.- Men jag hann ta några bilder:


Så.. 1 kr per timme, men bara idag!! 50%  HAHAHAH, skoja.
Hittade några fler bilder på mina gamla gubbar!:
Detta är Steve Bobsson, han har världens snyggaste fru, bor i en lägenhet och har en rosa unicorn (enhörning) med skägg. Och den bara springer omkring, den får inte plats i hissen! Detta gjorde enhörningen:
Tände eld på skolan! (Enhörningar har speciella krafter)

Hejdå! :)


Hej! Som ni kanske vet så var det Melodifestivalen igår, Loreen vann med låten Euphoria. Även om jag röstade på Ulrik Munther 3 gånger, tyckte jag att det var bra att Loreen vann! För att: Komplicerat not. 



Ska ut och köpa The Sims 3 Showtime, Katy Perry versionen då! Men jag är inte säker om GameStop säljer Katy Perry versionen? :/  Bild:

lördag 10 mars 2012

Heej! xD ändrade precis min systers mobil-svar-meddelande-sak till:
''Hej, jag kan inte svara just nu för att jag bajsar''.
HHHAAHH, lite fånigt men så himla kul! Skrattar fortfarande x) 

Snart Melodifetivalen! Men jag hittar inte min mobil!! :( Och då kan jag inte rösta på Loreen eller Ulrik Munther! NOOOOOOOOOO!! Och jag har inte ens det viktigaste?! (Popcorn med krydda)

Måste ut och köpa popcorn nu! Ses!! (Lite onödigt och sätta på datorn o.o)

Michelle (Mitchi)

Hej! Om ni har läst mina äldre inlägg så kanske ni undrar vem Mitchi är? Hehe :) Mitchi är en av mina bästa vänner och hon har också en egen blogg! Hon skriver om mycket om kpop & kdrama x)
(saranghaeyokpopu.blogspot.com)

I min dusch:


En dusch sak som luktar JÄTTE gott! (Med Acaibär).

Jag orkar inte duscha varje dag, det är inte bra. Så jag använder den som tvål också, höhö.
God morgon (13:00)! Eller.. Typ, eftermiddag?

Igår så köpte min syster hem Cheerios! Jätte länge sedan jag åt :3, men smaken är lite annorlunda? Vad ar hänt med allt socker?! Och de har vete i Cheerios nu!! VE OCH FASA! Aja, i alla fall, idag ska jag förklara vad LMAO, ROFL och KBRY betyder 8) 

LMAO = Laughing My Ass Off.


ROFL = Rolling On the Floor Laughing.


KBRY = Okej, bryr mig inte.


Då är dagens lektion slut! Och... HAHAHAH började tänka på igelkott skämtet! (OBS TORR!)


Det var en gång en igelkott som andades genom rumpan och åt genom.. En dag så satte igelkotten sig på en sten. Vad hände då?




Svar: Den dog             Hejdå! :)

fredag 9 mars 2012

Cupcakes

GRATTIS MITCHII! <3 <3 <3 Jag vet att du läser ;)... Förresten:

Hej! Idag fyller Mitchi år och detta måste firas med mycket godis, till mig! Hehe, nä men jag måste vänta tills min pappa kommer hem så han kan köra mig! (Mitchi bor jätte långt ifrån mig)

OBS OBS OBS OBS LÄS INTE MITCHI!!!
sluta läsa då..
Tänker baka muffins! Muff Muff är tuffeli tufft.. Det bara kom in i mitt huvud så, haha... Bara typ vanliga muffins:

Jag behöver:

Ett recept... :( Tappade bort receptet och om jag bara improviserar blir grannarna jätte sura efter explosionen x)
Jag kunde dock receptet utantill innan min jag vill inte ta några risker! :/
Hmm.. Ska jag improvisera ändå? Jag fick en jätte bra idé, som säkert du redan visste om -.- hah :) Typ istället för vatten kan man ha saft eller juice kanske?

En timme senare:
(Hur jag trodde att de skulle se ut)

Men så blev dom inte. Jag gjorde inte ens några cupcakes :3



Hej då! :D (Ska köpa muffins istället!)

torsdag 8 mars 2012

Hej! Idag var jag på en pianokurs bla bla bla sak och en teckingskurs (Hur man nu kallar det). Jag har piano 10 minuter efter SOn :(, och som ni kanske märkt så gillar jag inte piano. Asså, jag gillar piano, det gör jag! Men min lärare är en gammal tant kärring! gammal så hon hänger liksom inte med i musiken som i lyssnar på idag.

Hon låter mig spela Do-Re-Mi låten som är med i The Sound of Music och typ massa andra gamla låtar. Jag har inget emot gamla låtar och så men det hade varit roligare att spela typ.. Electro Pop eller nåt.. HAHAH

Och teckningskursen är jätte kul! Även om man typ bara sitter ner med papper och penna, men det är typ inte det vi håller på med. Vi snackar hela tiden och typ.. Ja, ritar lite, men man hinner inte göra färdigt xD !

Nu tänker jag kolla färdigt på Prince of Tennis episode 86! (Rätt så lång serie men, den ÄGER!)

Och sen tänker jag ÄNTLIGEN börja titta på One Piece och Bleach. Jag har inte kollat på de pga att de är så långa! One Piece har typ över 500 eps!!

Dagens tips på manga:

Sugar Soldier /Tips från Mitchi :)

tisdag 6 mars 2012

Tisdag :(

Hej! Just nu sitter jag och (bloggar) Nördar läser Kaichou wa Maid-sama mangan :), asså jag kan inte vänta på season 2! Jag har hört att den kommer ut nu i Mars men också att den kanske kommer ut 2013 eller 2014? Någon som vet :), kommentera gärna om det om ni vet, det vore skit bajs najs!!

... (Byter ämne) Är det bara jag som undrar varför 1,2,3,4,7,9 är riktade mot samma håll och 5,6 är typ riktade åt det andra hållet? (Skit samma i 8.. 8D


Jaha, här sitter jag och tänker byta ämne igen... Ett ämne som jag har glömt nu pga av ett sms -.-' Aja, i alla fall.. Jag vet vad du håller på med... DU LÄSER MIN BLOGG!! I can read your mind not.. AAhHH :D FINALLY! After all these years I finally found it.. Kelly Clarkson - If I Can't Have You. Gud! Att jag inte kom på namnet på låten tidigare, hon sjunger you: If I can't have you, I don't want anyone (x2).. Think of all the love that you will lose, (lose) IF I CAN'T HAVE YOU! Hohoho~, nu har jag äntligen hittat en av de bra låtarna på radion (Den här låten var nog inte på radio dock)! Asså, jag HATAR när man hör en jätte bra låt på radio men så säger de inte namnet på låten :( joo, det kanske de gör men då hänger jag inte med :/ ja och så fastnar den i huvudet också :( 


Här halvligger sitter jag en timme senare utan att publicerat inlägget... Men kan ändå inte publicera! Ingen internet     :( försöker fixa grannens men den har lösenord.. Men jag har kommit på det! Det är faktiskt väldigt enkelt!


Om namnet är: IFKGOTEBORG, måste lösenordet vara: *N****N* !


Ni kanske undrar varför jag halvligger sitter här utan internet! Eller inte... Hhah (Sitter o skrattar för mig själv -.-) Nä, men det är för att jag ville sitta i mitt rum o titta på en fim. Och det gick inte, såklart :(

Sayonara! //Katy

måndag 5 mars 2012

Måndag :(

Heej :(, kom hem för typ en halvtimme sen (16:00). Niorna slutar till och med tidigare ;(! Jag som ville komma hem tidigare idag för att kolla på Prince of Tennis.
 
Denna animen är en jätte spännande och rolig anime!
Den handlar om en tolvårig kille som dissar alla på tennis.. Hahah men joo, det är det typ :).
Ryoma Echizen (huvudpersonen) är JÄÄÄTTE söt! Älskar hans attityd ;)

söndag 4 mars 2012

Restaurang Asien

Heej! Jag kom precis hem från en restaurang som heter Asien (http://www.restaurangasien.se), det är en vietnamesisk restaurang och de har jätte god mat! Jag kommer från Vietnam (och Sverige) så jag är van vid den starka smaken som de har i vissa rätter. Men varje gång jag kommer så äter jag Ph, det borde ni smaka!


(Det är en vietnamesisk soppa med nudlar)

Ny Laptop!

Heej! Idag fick jag en ny laptop, för att min förra laptop från elgiganten var redan använd. Så SANNA MINA ORD! Lita inte på elgiganten... Nä, men allvarligt, en tjej som hette Alexandra hade datorn före mig. Det kanske inte är så snällt av mig om jag skriver hennes efternamn också men... This is my revenge.. Men in revenge är liksom bara att jag skriver hennes efternamn.. HAHAH, ja men i alla fall: Her name is... Alexandra Jeagers!

Aja, skit samma i det. Just nu tittar jag på Ouran Highschool Host Club!


Sayonara! (Hejdå på japanska!)

lördag 3 mars 2012

Krösusen, KROKOS!!!

Hej :), idag var jag på kyrogården i Lund för att hälsa på min farmor. Och på vägen ut ur dörren (Min lägenhet) så såg jag en Krösus Krokos.... Om det nu kallas så men ja i alla fall, så plockade jag den och satte mig i bilen med min pappa. Efter några minuter hade blomman slått ut, i min hand! Vilken känsla alltså :), typ som om man kan trolla och sånt :). Nä man jag kände mig lite som en gud eller något, hehe. Och så var jag ju tvungen o ge den vatten, vilket jag inte kunde eftersom jag var i bilen så jag spottade på den xD, så den fick min saliv!

Det måste ni testa!! (Men det kanske ni redan visste om :)

1. Plocka en krösus krokos (en som inte har slått ut än)

2. Ge den lite vatten

3. Håll den i handen och gå till ett varmt ställe

4. Vänta och sen se resultatet!


(Plockade en till på vägen hem)

Idea, Idea ding ding ding!

HEEHHJJJ!!  Jag har kommit på att jag måste ju inte skriva på engelska jag kan ju bara liksom säga allt genom bilder! :D Eller.. Kanske... Inte... Äh! Jag kan tipsa om animes idag också!

K-ON!! (season 1-2)

Special A

Naruto (Season 1-2)

Ja, jag kanske tipsar om fler animes imorgon! ;)


Hejdå! (K-ON!!)